Pravatlivspolitik

Persondata

Alle de oplysninger, du giver os, når du foretager en bestilling, er nødvendige, for at vi kan gennemføre handlen med dig og for at give dig en god service. 

Ingen oplysninger bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart. Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre. Det drejer sig om vores Web-udbyder som fremsender ordrebekræftigelse via e-mail, samt GLS for at kunne levere pakken, og advisere via sms og e-mail, at pakken kan afhentes i pakkeshop.

Data

Persondata lagres på vores Web udbyders server samt på GLS pakkesystem. Adgang til disse data er kun muligt ved at logge ind med brugerid og password, som kun er tilgængelig for 

Vi lagrer ikke personoplysninger på PC harddisk, usbstik eller lignende lagringsmedie.

Når FabricRoad behandler dine personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler.

Når du som kunde afgiver en ordre i vores webshop, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig: navn, adresse, postnummer, by, land, mobilnummer og email-adresse. Formålet med disse oplysninger er, at vi kan levere de varer, du har bestilt.