Betingelser

Betaling
 
Du kan vælge mellem
 
MobilePay Online. 
Visa/Dankort    - ("rene" Dankort virker desværre ikke i vores system)
Mastercard.
 
Hvis du vil bruge EAN, så kontakt mig først
 
Beløbet fra ordren bliver trukket på kort samme dag som afsendelse sker.
Alle priser er i danske kr. inkl. moms.
 
 
Levering
Fast pris på levering uanset mængden er 35 kr til adresser i Danmark.
Til andre lande vil fragtprisen blive reguleret efter den aktuelle pris. 
Hurtig levering, da jeg sender hver dag, når betalingen er registreret.

Fortrydelsesret
Ved fejlleverance eller fejl på produktet yder FabricRoad fuld service og afhjælper fejlen ved ombytning eller pengene retur.
Der ydes IKKE returret på opklippet stof efter kundens ønske.
 
Der er 24 måneders reklamationsret. Ved reklamation skal FabricRoad kontaktes indenfor rimelig tid, dvs. maksimalt 2 måneder efter fejlen er opdaget.

Personoplysninger
Alle de oplysninger, du giver os, når du foretager en bestilling, er nødvendige, for at vi kan gennemføre handlen med dig og for at give dig en god service. Ingen oplysninger bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. 
 
Persondatapolitik        
Når FabricRoad behandler dine personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler.

Når du som kunde afgiver en ordre i vores webshop, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig:  navn, adresse, postnummer, by, land, mobilnummer og email-adresse.  Formålet med disse oplysninger er, at vi kan levere de varer, du har bestilt.

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart. Vi indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre. Det drejer sig om vores Web-udbyder som fremsender ordrebekræftigelse via e-mail, samt GLS for at kunne levere pakken, og advisere via sms og e-mail, at pakken kan afhentes i pakkeshop.

Persondata lagres på vores Web udbyders server samt på GLS pakkesystem. Adgang til disse data er kun muligt ved at logge ind med brugerid og password, som kun er tilgængelig for FabricRoad.
Vi lagrer ikke personoplysninger på PC harddisk, usbstik eller lignende lagringsmedie.

FabricRoad anvender Bambora og MobilPay til håndtering af onlinekøb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, mobilnummer, bankkontonumre eller lignende.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os.
 
Seneste opdatering 25. Maj 2018 
 
Administration og vare leverings adresse
Kringsvænget 8, 6000 Kolding
 
 
Lager og butiks adresse
Albuen 25a. 6000 Kolding.
 
CVR: 35 28 14 60
Ved kontakt kan man kontaktes FabricRoad via kontakt formularen.
 
 
Mette Westmose | CVR: 35281460 | Albuen 25 A, 6000 Kolding - Danmark